duminică, 15 mai 2011

15.Mai.2011

Azi era programat sa ma duc la film. Dar , in schimb, am plecat la pescuit cu tata, mama, Bea , Claudia, unchimiu si cu iubi. :x. Pe la 6 jumate dimineata, a venit tata in camera mea si a inceput sa ma gadile ca sa ma trezesc. Imi era atatt de somn, pentru am adormit greu, siiii nu aveam niciun chef. Dar, cand tata mi-a zis ca imi da cu apa pe fata ca sa ma trezesc,am refuzat categoric si intr-un final, asa somnoroasa cum eram  am zis "Haide domne sa ma trezesc, cat de greu poate fi...?"Si uite asa a inceput dimineata de azi.
S`a strans lumea pe care am mentionat-o mai sus, si gata, am pornit la drum. Am mers pe undeva inspre Giurgiu. Era vorba sa mergem la o balta unde a fost tata data trecuta si a prins vreo 20 de kg de peste. Dar, cand am ajuns in sfarsit acolo, dupa un drum absolut plictisitor, am aflat ca balta are , mai nou, restrictii. Adica, cu alte cuvinte nu puteam sa intram cu masina pe balta. Asa ca, dupa niste discutii despre ce facem si cum facem, ne-am hotarat sa plecam. Pe drum, ne-a zis tata ca stie o balta,  Valea Bujorului, despre care a auzit ca se cam prinde peste. Asa ca am mers intr-acolo.
Am ajuns , si-a aruncat tata lansetele impreuna cu unchimiu, si mama unditsa.Am stat putin afara, dar era atat de cald si ardea soarele atat de rau, incat m-am dus in masina. Stateam cu Bea, iubi si Claudia.
 In balta, in locul unde ne pusesem noi, sareau in stanga si in dreapta vreo (si nu exagerez) 12 pesti in acelasi timp.Decii mureeaamm de invide pentru ca nu tragea niciun peste . Si , in sfarsit a prins unchiumiu un crap romanesc. Dupa au inceput pestiilor sa le placa porumbul.Au mai venit si vreo doi teni si in continuare crapi romanesti. Apropo de porumb. Tineti cont era porumb pe care il mancam si noi. Vorba lu`tata "Mananca pestii mai mult si mai bine ca noi :)) ".
Am stat cu iubi, am vorbit ca de obicei despre diferite lucruri,ne-am facut niste poze, am mers la padure cu mama cu masina, la magazin...si dupa fiind atat de obositi si atat de somnorosi si arsi de soare , am zis "Haide sa plecam acasaaa :)) ". Am strans p`acolo, si am pornit`o inspre casa. Am ajuns, si cred ca fiecare in sinea lui zicea "Acum urmeaza o baie si somn de voie " :)).
Aici eram la volan. Si ii ziceam "hai ma iubii pupa`maa ca sa facemm o pozaa ;;) ":))) Si el, ca de obicei ma muscaaaa >:P :-s.

Si aicii, eram in porbagajj =))). ERA DESCHIS! Ne aparam de soaree :)). Si am pus`o pe Claudia sa ne faca o poza :x.

Un comentariu: