vineri, 13 mai 2011

Geo si Ana.

Geo.
Ne cunoastem din clasa intai. Am fost in aceeasi scoala,in aceeasi clasa . Acum la liceu, sunt tot in aceeasi clasa. O iubesc , pentru ca a fost alaturi de mine tot timpul. Avem momente cand ne certam si noi. Normal. Dar niciodata nu ne-am certat atat de rau, incat sa nu ne mai vorbim sau eu stiu. Ea este o prietena adevarata, care ma aduce cu picioarele pe pamant , atunci cand dramatizez. Pentru ca a devenit o obisnuita la mine sa dramatizez. Este alaturi de mine tot timpul. Nu cred ca exista clipa in care sa fiu suparata si ea sa nu imi zica :" Gata iubita mea. Trecem noi si peste asta. Sunt alaturi de tine, surioara mea " >:D<. Si eu sunt alaturi de ea. Oricat de greu i-ar fi . Oricand, la orice ora stie ca poate conta pe mine. Si eu pe ea. Cand aveam probleme, cand simteam nevoia sa ma descarc cuiva, imi zicea : "NU conteaza ora, cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva suna-ma. Poate sa fie si la 4 dimineata. Important e sa te linistesti tu". Este ca o sora pentru mine. Face parte din universul meu. Imi da sperante , atunci cand imi vine sa ma prabusesc. Ma ajuta cand am nevoie. Ma intelege. Plange odata cu mine, rade odata cu mine, e fericita atunci cand sunt si eu. Asta este prietenie adevarata nu? Daca nu e asta, atunci care e prietenia? Ma gandesc cateodata si vorbesc cu ea. Si ne gandim la , cum ar fi sa ne plimbam copii impreuna? Chiar daca o sa terminam liceul, fiecare o sa aiba familia ei, sa speram ca niciodata nu o sa renuntam la prietenia noastra. Pentru ca mai rar gasesti pe cineva care sa te sustina, sa nu fie parsiv, sa nu te vorbeasca pe la spate, sa iti zica direct ce crede si ce nu. Chiar daca este cam directa, si uneori ma cam deranjeaza asta, apreciez ca nu se ascunde de mine, si in loc sa ma barfeasca pe la spate, imi spune ce are de spus. Asta imi place cel mai mult la ea. Pentru ca asa sunt si eu. Si poate de aceea suntem si asa bune prietene. Si tot ceea ce vreau sa stie ea , este ca voi fi alaturi de ea in toate clipele grele, in toate clipele frumoase.

Ana.
Pe Ana nu o cunosc ca pe Geo, de o viata intreaga. Dar in putinul timp de  cand ne cunoastem, am reusit sa devenim cele mai bune prietene.Totul a inceput cand am iesit la generala. Era Ana cu Andreea . Nu le bagam in seama, pentru ca nu le cunosteam. Si usor-usor, am inceput sa vorbim. Ne-am luat numerele, id-urile de mess si gata. Si ea a fost una dintre persoanele care mi-au zis ca o sa stau cu Masu. Atunci n-o credeam, acum..tac din gura :)) si ii dau dreptate.
Este genul de fata care te pune cu picioarele pe pamant si iti zice "Revino-ti".:)) Adica, nu stiu. Prinzi drag de ea imediat. Si mai ales atunci cand face fata aia de catelus prost, se incrunta  si zice"Te iubesc" sau "Iarta-ma".Ce pot sa spun, este si nebunaa, cateodata ma enerveaza la culmeee, dar trecem noi doua peste. Ne contrazicem mai tot timpul, dar atunci cand ne luam de Geo avem aceeasi parere.:))) E nebuna, cuminte, ,frumoasa, tampita, neagra. Contrastul dintre noi doua este cam mare :)))) Adica, mai ales atuncii cand era cu frica dataaa , era parca mai neagra :O. Nu stiu de ce. :)) Oricum, stie ca e vacaa meaa >:D<  Mai zice ea cateodata cate ceva fara sa gandeasca, dar isi da seama ca a gresit dupa. Este o neagra proasta :)) Si totusi,  e mereu langa mine. Cand am nevoie de cineva, si ea si Geo sunt aproape de mine. Cand una are probleme, avem toate. Cand una sufera, suferim toate. Cand una plange, plangem toate. Cand una rade, radem toate. Cand una e demoralizata, celelalte doua o sprijina.
 Noi suntem Trioul nebun. O alba intre doua negre :)). Si cu Ana am momente frumoase impreuna. Ca atunci cand a dormit la mine si ne-am batut cu frica, de era camera mea toataaaaa numai frisca. Cred ca daca intra mama in camera atunci si ne prindea in "flagrant" zicea : "Gata. Numai doarme nimeni la tine ! " :))). Si ea e sensibila, ca si mie si ca si Geo. Ne-am gasit. :)).  Si o iubesccccc si pe Annaaaaa. Ca e black women a meaa :X :)) Neagra proasta :)).

2 comentarii: